Українці в ПАР привітали польську громаду та всіх поляків із Днем незалежності

Українці в ПАР привітали польську громаду та всіх поляків із Днем незалежності

Фото
Укрінформ
Президентка Української Асоціації в Південно-Африканській Республіці (UAZA) Олеся Лобшер відвідала святкування 103 річниці Незалежності Польщі в Грінпоінті, Кейптаун.

Як передає Укрінформ, про це Українська асоціація в ПАР повідомила у Фейсбуці.

«Польська громада тепло приймала почесних гостей пригощаючи традиційними стравами (такими як бігос і краківська ковбаса)», – йдеться в дописі.

Олеся Лобшер, у своїй вітальній промові зауважила, що встановилося гарна традиція відвідувати заходи один одного та запросила польську громаду доєднатися до 5-го Українського Фестивалю, який відбудеться онлайн.

Також голови організацій обговорили ідеї співпраці та можливості проведення спільних заходів.

Українська Асоціація в ПАР додала, що 2021 року Асоціація започаткувала проведення щорічної Конференції «Соціально-економічні зв’язки між східними європейцями у Південній Африці» метою якої є ближче поглянути на східноєвропейські громади у ПАР, їхній поточний внесок, інтеграцію, інституції та розпочати розмову про роль цих громад у розвитку співпраці між Південною Африкою та Східною Європою. Дізнатися більше можна за посиланням.

Нагадаємо, Українська Асоціація в Південно-Африканській Республіці запросила долучитися до віртуального V Українського фестивалю в ПАР, який відбудеться онлайн у суботу, 13 листопада.

Фото: Українська асоціація в ПАР

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-