У Польщі почали збирати різдвяні подарунки для дітей українських військових

У Польщі почали збирати різдвяні подарунки для дітей українських військових

Укрінформ
У Польщі офіційно розпочинається акція «Свята без тата» – восьма святкова різдвяна збірка подарунків для дітей, які постраждали внаслідок війни на сході України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Польщі

«Свята без тата не є акцією гуманітарної допомоги! Різдвяні подарунки дітям – це символ пам’яті про їхніх батьків, які віддали найцінніше – життя, у боротьбі за наше краще майбутнє», – йдеться в дописі.

У межах акції збираються, між іншим, солодощі, іграшки, одяг та книги, з яких потім волонтери формують індивідуальні іменні подарунки та доставляють до Різдва Христовогo (найпізніше до 14 січня). 

У межах акції, організованої Фондом UNITERS (United Volunteers), збираються, між іншим, солодощі, іграшки, одяг та книги, з яких потім волонтери формують індивідуальні іменні подарунки та доставляють до Різдва Христового (найпізніше до 14 січня). 

Як йдеться на фейсбук-сторінці «Свята без тата», цьогорічну акцію організовуємо спільно з нашими друзями з інших країн, зокрема з Німеччини Freie Ukraine Braunschweig e.V., Центральна Спілка Українців в Німеччині Данії Bevar Ukraine, Люксембург Ukraïnka - Asbl Об'єднання українок Люксембургу, Нідерландів Українці в Нідерландах-Oekraïners in Nederland, Латвії Ukrainas atbalsta biedrība/Товариство підтримки України і це ще не кінець, тому сміливо можемо сказати, що #Святабезтата це міжнародна благодійна акція.

Усі подробиці – на сайті Święta bez taty / Свята без тата. Вебсайт www.swietabeztaty.pl тепер доступний трьома мовами: польською, українською та англійською.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-