Посольство України проведе консульське обслуговування у французькому місті Ніцца

Посольство України проведе консульське обслуговування у французькому місті Ніцца

Укрінформ
Посольство України у Франції проведе виїзне консульське обслуговування громадян в місті Ніцца 05-06 листопада 2021 року.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні Посольства.

Обслуговування проводитиметься за адресою: 265 promenade des Anglais, 06200 Nice. Для запису на прийом просимо пройти за посиланням

Якщо при записі буде вказано, що немає вільних місць – це означатиме, що, на жаль, усі доступні місця на цю дію вже заброньовані заявниками. 

Посольство звертає увагу, що відповідно до розпоряджень французького уряду відвідувачі мають надати санітарний паспорт (pass sanitaire) для входу в приміщення (сертифікат про повну вакцинацію; результати негативного ПЛР-тесту чи швидкого тесту на антигени, зробленого в останні 72 години до візиту; позитивний ПЛР-тест чи тест на антигени (виданий понад 11 днів тому, але не більше 6 місяців), що підтверджує попереднє зараження).

Інформація щодо необхідних документів, тарифів консульського збору та термінів виконання наведена на цьому сайті.

Під час виїзного обслуговування в суботу 06 листопада також можна отримати виготовлені та доставлені до посольства закордонні паспорти та довідки про громадянство, попередньо заповнивши анкету.

Детальніше за посиланням.

Нагадаємо, Посольство України у Франції провело виїзне консульське обслуговування громадян в місті Бордо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-