На Кіпрі українська діаспора провела творчу зустріч

На Кіпрі українська діаспора провела творчу зустріч

Фото
Укрінформ
На Кіпрі у місті Лімасол відбулася комунікаційна зустріч «Українські таланти Кіпру», організоване Товариством українсько-кіпрської дружби.

Як передає Укрінформ, про це Товариство українсько-кіпрської дружби повідомило у Фейсбуці.

Зауважується, що ідея була в тому, щоб українці Кіпру могли зустрітись, поспілкуватись, завезти нові знайомства, у невимушеній атмосфері розкритися та продемонструвати свої вміння у будь-якій сфері життя, стати однією командою для втілення інших спільних проєктів, які б підвищували імідж України у світі.

«Ми співали різних пісень, танцювали, грали на гітарі, декламували власні вірші, зробили імпровізовану виставку художніх та «хенд-мейд» робіт дітей та дорослих», – ідеться в дописі.

За повідомленням, фуршет розпочали з відомої української застільної пісні «Хто родився в січні – грудні, вставай наливай. Пий до дна, пий до дна, ми наллємо ще вина...» З дітьми займались розмальовками. А ще фотографувались, грали у вікторину. Всі гості отримали сувенірні призи за участь. Закінчили подію благословенням від отця Василя Захаруся (УГКЦ на Кіпрі) та заспівали «Многая літа...».

На Кіпрі українська діаспора провела творчу зустріч

Координатор та співведуча заходу Юлія Сов'як зробила презентацію діяльності Асоціації Товариство Українсько-Кіпрської дружби за цей рік, запросила всіх долучатись до ініціатив української діаспори на Кіпрі в майбутньому та зачитала привітання від Посольства України в Республіці Кіпр, адже подія відбулася за сприяння та фінансової підтримки Embassy of Ukraine to the Republic of Cyprus Πρεσβεία Ουκρανίας στην Κύπρο.

Нагадаємо, Пласт Кіпру відкрив пластовий рік з новим новацьким роєм та юнацьким гуртком.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-