На Балі відбудеться вечір українського кіно

На Балі відбудеться вечір українського кіно

Укрінформ
На індонезійському острові Балі 1 жовтня відбудеться вечір українського кіно – у кінотеатрі з англійськими субтитрами покажуть фільм режисера Юрія Іллєнка «Білий птах з чорною ознакою».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Республіці Індонезія.

Показ розпочнеться у п’ятницю о 19:00 WITA. Охочих просять приходьте раніше, щоб скуштувати українські закуски та напої. Кінотеатр буде відкритий о 18:00. Носіння маски або покриття для обличчя, що закриває ніс і рот, є обов’язковим у кінотеатрі. Місце проведення кінопоказу можна побачити тут.

«Білий птах...» тогочасні зарубіжні критики порівнювали з майстерно виписаною фрескою, у якій є багаті, барвисті національні строї, архітектура, музика, танець, живопис, різьблення, народні пісні й поезія. Він зітканий з історичної правди та творчої фантазії, з любові й болю за українців, які на рідній землі були позбавлені безжурно-щасливого життя», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у пекінському кінотеатрі Huaxia Cinemas 22 вересня успішно стартували «Дні українського кіно» – свято українського фільму розпочалося показом стрічки «Тіні забутих предків» Сергія Параджанова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-