Українська спілка в Анкарі запрошує на етер, присвячений проблемі домашнього насильства

Українська спілка в Анкарі запрошує на етер, присвячений проблемі домашнього насильства

Укрінформ
Українська спілка в Анкарі 24 вересня о 19.30 проведе етер на тему «Підтримка жертв домашнього насилля в турецько-українських сім’ях» за участі Консула України в Анкарі та правозахисниці.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на анонс події на сторінці Української спілки в Анкарі на її сторінці у Фейсбук.

«Домашнє насильство – це проблема, яка на жаль, і досі є в суспільстві. Від цієї теми не можна відсторонюватися або вдавати, що її не існує, особливо це стосується ситуацій, коли жертва знаходиться за кордоном та повною мірою не може себе захистити через мовний бар’єр та брак знань щодо своїх прав», – йдеться в оголошенні.

Етер на тему «Підтримка жертв домашнього насилля в турецько-українських сім’ях» відбудеться на сторінках Української спілки в Анкарі та Українського порталу в Туреччині Укр-Айна.

Гості програми: Керівник консульського відділу Посольства України в Туреччині Андрій Білик та адвокатеса Вікторія Чічекчі.

Під час етеру порушуватимуться питання: як запобігти домашньому насильству; що робити та куди звертатися, якщо ви чи ваші близькі стали жертвою домашнього насильства в Туреччині; який алгоритм дій в правовій площині й інші.

Під час програми буде можливість поставити запитання експертам.

Нагадаємо, Світова Федерація Українських Жіночих Організацій (СФУЖО) презентувала свій відеоролик «Мовчазний сигнал про допомогу».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-