Українців Сингапуру запросили до всесвітньої волонтерської акції

Українців Сингапуру запросили до всесвітньої волонтерської акції

Укрінформ
Український Клуб запрошує всіх охочих з громади українців у Сингапурі долучитися до всесвітньої волонтерської акції World Cleanup Day 2021, яка відбудеться 18 вересня.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Республіці Сінгапур.

«Пропонуємо приєднатися до прибирання в малих групах разом з нами. Ви самі або з родинами можете записатися (внизу в коментарях під фейсбук-дописом) до однієї з нижчевказаних локацій. Відповідальний за обрану зону прибирання розподілить учасників на групи до 5 людей і зазначить ділянки прибирання, аби уникнути скупчення і дотриматися всіх вимог безпечної дистанції», – йдеться в повідомленні.

Локації:

  • Bedok Reservoir Park

Зібрання біля Forest Adventure. Зручний час визначають учасники. Відповідальні Vitalii Chaika Elena Serbina Maria Horodetska Nadia Bremner.

  • West Coast Park

Зібрання біля McDonald’s. Зручний час визначають учасники. Відповідальні Galyna Kogout Kostiantyn Terekhov.

  • Bishan Park

Охочі збираються на площадці біля ресторану Grub. Зручний час визначають учасники. Відповідальний @Yuriy Grechkosiy.

Як альтернатива охочі можуть самі згрупуватися в будь-якому іншому зручному місці та зробити свій власний внесок в акцію, а потім поділитися подробицями / фото з громадою.

Усі надіслані фото будуть розміщені на ФБ сторінці клубу для підняття загального позитивного настрою в громаді. Для гарної якості репортажу потрібно надсилати фото на електронну пошту Клубу: ukrclub.singapore@gmail.com.

«Якщо ви вирішили долучитися, будь ласка, зазначте свою участь у коментарях, а також повідомте, до якої локації ви хочете приєднатися. Якщо ви обрали місце, не зазначене нами, будь ласка, повідомте свою локацію, а також візьміть з собою необхідну кількість пакетів для сміття, рукавички, головні убори», – повідомили у дипустанові.

Нагадаємо, Посольство України в Сінгапурі спільно з платформою V-Art презентувало віртуальну виставку «Мистецтво видобутку корисних копалин» українського цифрового художника Романа Мініна.

Фото: Посольство України в Республіці Сінгапур

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-