Міністерство закордонних справ запускає онлайн-марафон до 30-ї річниці незалежності України

Міністерство закордонних справ запускає онлайн-марафон до 30-ї річниці незалежності України

Укрінформ
Англомовний онлайн-марафон «Україна надихає», орієнтований на закордонну аудиторію, вийде в ефір у соціальних мережах Міністерства закордонних справ, закордонних дипломатичних установ України та ДУ «Український інститут» 24 серпня 2021 року та транслюватиметься в усіх часових поясах: від Японії до Каліфорнії на західному узбережжі США.

Про це МЗС повідомляє у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Головна мета проєкту – показати, що Україна – це сучасна, інноваційна та креативна держава, яка динамічно розвивається. Що тут високо цінують свободу та різноманітність, що Україна – це країна можливостей, з високим потенціалом, здатна позитивно вражати.

Під час онлайн марафону глядачів привітають та розкажуть про нашу державу відомі українці – спортсмени, виконавці, митці, підприємці-новатори та усі, хто рухає країну вперед, формує її сучасний образ. Крім того, своїм досвідом та враженнями про Україну поділяться іноземці, які вже багато років успішно працюють та постійно проживають тут.

Закордонні глядачі зануряться в атмосферу сучасної України, почують її ритми, побачать приголомшливі краєвиди, відвідають мистецькі галереї, модні покази та знімальні кіномайданчики, дізнаються про ІТ інновації та секрети української кухні, побувають на великих стадіонах і спортивній тренувальній базі української збірної, а також зможуть навіть підкорити разом з українкою одну з найвищих та найскладніших у світі гірських вершин. І, звісно, обов’язково пролунає: «Крим – це Україна», підкреслили в МЗС.

Як повідомлялося, у межах відзначення 30-річчя Незалежності України відбудуться святкові заходи по всій країні. Всі вони будуть об’єднані гаслом “Ти у мене єдина”.

Упродовж 20 - 23 серпня з 10.00 до 13.30 та 24 серпня з 10:00 до 11.30 у парламенті проходитимуть дні відкритих дверей.

24 серпня відбудеться урочисте засідання Верховної Ради, а після нього - позачергова сесія ВР, скликана Президентом Володимиром Зеленським для ухвалення законопроєкту №5712 "Про великий Державний Герб України".

Окрім цього, у Києві 23 серпня відбудеться установчий саміт ініціативи Президента України “Кримська платформа” та саміт перших леді та джентльменів “М’яка сила у новій реальності”, ініційований дружиною Президента України Оленою Зеленською.

24 серпня на вулиці Хрещатик та Майдані Незалежності відбудеться святковий парад Збройних сил України, що символізуватиме силу нашої незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-