Консульський прийом у Посольстві України в Австралії призупиняється до 2 вересня

Консульський прийом у Посольстві України в Австралії призупиняється до 2 вересня

Укрінформ
Консульський прийом у Посольстві України в Австралії призупиняється до 2 вересня через продовження локдауну.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Посольство України в Австралії.

У зв'язку із продовженням в Австралійській столичній території локдауну до 2 вересня консульський прийом громадян в Посольстві України в Австралії на цей період буде призупинено, ідеться в повідомленні.

У разі виникнення обставин, які вимагають негайного консульського реагування, слід телефонувати на гарячу телефонну лінію за номером: 0452664592.

Також можна звертатися до Посольства України в Австралії: поштою - GPO BOX 1567, Canberra, Australian Capital Territory, 2601, Australia, Level 12, St. George Centre, 60 Marcus Clarke Street, Canberra, Australian Capital Territory, Australia, 2601; електронною поштою – consul_au@mfa.gov.ua.

Про відновлення консульського прийому громадян повідомлять додатково.

Як повідомляв Укрінформ, 12 серпня австралійська столиця Канберра запровадила тижневий карантин після виявлення першого за 13 місяців випадку зараження коронавірусом.

Крім того, в Сіднеї 16 серпня зафіксували новий добовий рекорд померлих від коронавірусу. Прем'єр-міністр штату Новий Південний Уельс Гледіс Береджіклян заявила, що семеро людей у Сіднеї померли від COVID-19 за останні 24 години, що перевищує попередній рекорд штату за кількістю смертей на добу, зафіксований на початку цього місяця. У Сіднеї триває вже восьмий тиждень карантину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-