Латвія відправила в Україну 50-й гумвантаж для людей з особливими потребами

Латвія відправила в Україну 50-й гумвантаж для людей з особливими потребами

Фото
Укрінформ
Конгрес українців Латвії за сприяння партнерів-донорів і волонтерів відправив ювілейний 50-й гуманітарний вантаж з допомогою для України.

Про це розказав кореспондентові Укрінформу голова Конгресу українців Латвії Микола Павлюк.

«Особливо приємно, що ювілейна, 50-та вантажівка допомоги відправилась до ювілею України. А перший такий наш вантаж був у червні 2014-го. Отже, сім років ми, як могли, допомагала постраждалим від війни. Це все відправлялося в соціальні будинки, в дитячі будинки, в лікарні. Ця допомога дуже важлива для тих людей, і не тільки матеріально, а й психологічно: щоб вони не відчували себе покинутими», – розповів Павлюк.

За його словами, ювілейний вантаж направлений до Києва в Благодійний фонд «Час відродження» для лікарень і реабілітаційних центрів України, для дорослих і дітей. Вантаж містить спеціальні пристрої, різноманітні інвалідні візки, милиці тощо.

«Підбиваючи певні підсумки нашої роботи, хочу подякувати всім, хто був причетний до неї, всім-всім небайдужим людям, які не залишалися осторонь: від донорів – і до тих, хто брав участь у завантаженні гумдопомоги, бодай один раз із тих 50-ти», – підкреслив голова КУЛ.

Як повідомляв Укрінформ, діаспора передала в Україну допомогу з Люксембургу.

Фото: Конгрес українців Латвії

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-