СФУЖО представила відеопроєкт-флешмоб до ювілею Незалежності України

СФУЖО представила відеопроєкт-флешмоб до ювілею Незалежності України

Відео
Укрінформ
Світова Федерація Українських Жіночих Організацій почала презентувати відеовітання організацій мережі СФУЖО з нагоди 30 років відновлення Незалежності України.

Як передає Укрінформ, про це СФУЖО повідомила у Фейсбуці.  

«СФУЖО з піднесенням зустрічає наближення найбільшого державного свята України – Дня Незалежності. Цьогоріч світове українське жіноцтво разом з українцями в Україні та в усьому світі з гордістю святкуватимуть 30-ліття Незалежності України. Складові організації СФУЖО та організації-прихильниці з великою приємністю долучилися до нашої святкової акції вітань Україні до ювілею державності. Ми розпочинаємо презентувати відеовітання організацій мережі СФУЖО з нагоди цієї визначної для всіх нас річниці в історії українського державотворення», – йдеться в повідомленні.

Зауважується, що від 25 липня та упродовж тридцяти днів відеовітання та відеорозповіді про присвячені 30-річчю Незалежності України найважливіші події життя організованого світового українського жіноцтва будуть оприлюднюватися на фейсбук-сторінці СФУЖО.

«Цим ми підтримаємо Україну, продемонструємо відданість ідеї сильної, демократичної, незалежної держави, засвідчимо вагу і могутність єдності українців у всьому світі. 24 серпня, у День 30-ліття Незалежності України, ми представимо один спільний відеоролик, складений із вітань українських жіночих організацій усього світу, і всі разом піднесемо мовами країн, де ми проживаємо, гідне та багатоголосе гасло «Слава Україні! Героям слава!», – повідомили в організації.

Першим СФУЖО опублікувала вітання з Днем відновлення Незалежності України від Ліґи Українок Канади.

Нагадаємо, Світова управа СФУЖО 25 липня провела онлайн-зустріч з головами та представницями українських жіночих організацій в Європі, Азії, Австралії та Північній Америці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-