СФУЖО провела зустріч з представницями діаспори в Європі, Азії, Австралії та Північній Америці

СФУЖО провела зустріч з представницями діаспори в Європі, Азії, Австралії та Північній Америці

Укрінформ
Світова управа СФУЖО 25 липня провела онлайн-зустріч з головами та представницями українських жіночих організацій в Європі, Азії, Австралії та Північній Америці.

Як передає Укрінформ, про це СФУЖО повідомила у Фейсбуці.

Зауважується, що це вже третя із чотирьох запланованих на цей рік зустрічей для обговорення пріоритетів співпраці та обміну інформацією.

У повідомленні йдеться, що зі словом привіту виступили в. о. Голови СФУЖО Є. Петрова та почесна голова СФУЖО Оксана Бризгун-Соколик.

Презентацію про основну нинішню діяльність та зміни в структурі СФУЖО представила В. о. Голови СФУЖО Є. Петрова, Голова інформаційної референтури Оксана Сидорчук-Соколик розказала про відеопроєкт СФУЖО «Україні 30» та проєкт «З Україною в душі», Перша заступниця Голови СФУЖО М. Заяць повідомила про підготовку до Річних нарад СФУЖО, а Голова Комісії протидії насильству Олександра Фарима представила відеоролик про мовчазний знак допомоги, який закликала якнайширше розповсюдити.

Читайте також: СФУЖО привітала організаторів міжнародного онлайн-​форуму «Громадський рух українців у Росії»

«Модераторка і організаторка зустрічі Оксана Коломоєць представила та запросила до слова предстаниць українських жіночих організацій з мережі СФУЖО у Європі, Азії, Австралії та Північної Америки. Про життя та працю українських жіночих організацій у своїх країнах цікаво і докладно розповіли представниці з Канади (Богдана Овчиннікова), Естонії (Лілія Іванченко), Литви (Тетяна Моргун), Нідерландів (Людмила Лісовська), Словенії (Галина Маловшек), Йорданії (Ольга Завидяк представила молоду організацію українок Йорданії «Українська хата в Йорданії»), Індії (Марина Акрам), Казахстану (Лариса Лещинська). Підсумувала зустріч друга заступниця голови СФУЖО Марія Фінів (Велика Британія)», – розповіли у СФУЖО.

В організації додали, що тепла товариська зустріч дала нагоду українкам з різних куточків світу поділитися своїм досвідом, ідеями та спільно надихнутися працею організованого українського жіноцтва світу.

Нагадаємо, Світова Федерація Українських Жіночих Організацій презентувала свій відеоролик «Мовчазний сигнал про допомогу».

Фото: СФУЖО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-