Посол України вручила орден угорському меценату, який організовує оздоровлення українських військових

Посол України вручила орден угорському меценату, який організовує оздоровлення українських військових

Фото
Укрінформ
Посол України в Угорщині Любов Непоп вручила угорському меценату Міклошу Інанчі Орден князя Ярослава Мудрого V ступеня за визначний внесок у розвиток українсько-угорських відносин.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство України в Угорщині.

Зауважується, що Міклош Інанчі з 2016 року організовує оздоровлення українських військовослужбовців – учасників протидії російській агресії в місті Хайдусобосло, яке завдяки йому вже перетворилося на символ підтримки і дружби між двома країнами.

Посольство подякувало йому за незмінну підтримку і привітало з заслуженою нагородою.

Читайте також: В Угорщині відбулося засідання Ради громадських організацій української меншини

«Сьогодні ми знову нагадуємо нашим партнерам і друзям, що російська агресія триває. Лише за останні два дні ми маємо двох загиблих і трьох поранених українських Захисників на сході України. То ж важливим є збільшення тиску на Росію з метою припинення її агресії проти України, деокупації українських територій та відновлення миру. Ми розраховуємо в цьому і на підтримку Угорщини», – наголосили у дипустанові.

Нагадаємо, у Дебреценській бібліотеці ім. Петера Меліус Югаса презентували «Книгу про долі з фронту/Уривки війни» угорської журналістки Ілдіки Епер’єші й українського репортера Олександра Качури, випущену угорським видавництвом Kossuth Kiadó.

Фото: Посольство України в Угорщині

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-