Діаспору запросили на святкування річниці Незалежності України у штаті Техас

Діаспору запросили на святкування річниці Незалежності України у штаті Техас

Укрінформ
Некомерційна організація в Техасі «Український Сан-Антоніо» (Ukrainian San Antonio) запросила на урочисте святкування 30-ї річниці Незалежності України в місті Сан-Антоніо.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

У програмі вечора:

  • Показ старовинного українського одягу кінця XIX - початку XX сторіччя. Шедевральні вишиті сорочки зі скринь, автентичні прикраси та головні убори, речі та взуття будуть представлені на подіумі відповідно до різних етнографічних регіонів України.
  • Приватні колекції Natalka Sturgill та Збираниця!
  • Фотовиставка проєкту Ukrainian San Antonio «Батьківська Хата. Homestead», винятковість якого полягає в тому, що на його світлинах можна ознайомитися як і зі старовинними строями, так і з особливостями будови хат та архаїчними предметами побуту українців.
  • Танцювальний ансамбль "Веселка" традиційно розважатиме громаду новими запальними танцями.
  • Відбудуться народні гуляння, пісні, розіграші. Також буде смачна їжа від ресторану Nicha's Comida Mexicana. Вона входить у вартість квитка.

Вартість вхідного квитка

Онлайн на ukrainiansanantonio.com.

Дорослі - $30

Діти - $10

При вході:

Дорослі - $35

Діти - $15

Організатори зауважують, що воду, пиво, вино та солодкі напої можна буде придбати на місці за готівку. З собою, за бажанням, можна приносити лише міцні алкогольні напої.

Нагадаємо, Український культурний центр Святого Володимира у в Пармі (Огайо, США) та Клівлендська школа бандури Григорія Китастого запросили на програму літньої бандури, що триватиме з 26 липня по 7 серпня 2021 року.

Фото: ukrainiansanantonio.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-