Українська громада на Канарах долучилася до ГО «Глобальна Україна»

Українська громада на Канарах долучилася до ГО «Глобальна Україна»

Укрінформ
Українська Асоціація на Канарських островах «Дві Землі, два Сонця» стала членом Міжнародної громадської організації Global Ukraine («Глобальна Україна») та з'явилася позначеною на інтерактивній мапі українських громад світу.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в повідомленні групи «Українці на канарських островах» у Фейсбуці.

Окрему подяку громада висловила Danylo Shchohol – менеджеру з комунікацій та зв'язків з громадськістю у Global Ukraine.

Українська Асоціація на Канарських островах існує два роки. Ідея створення організації виникла з потреби спілкування між українцями та для знайомства з українською культурою та традиціями для місцевих жителів.

Її засновником стала Олеся Лилак Чижович, яка проживає на острові Гран Канарія вже понад 20 років. Тому і назва організації така своєрідна, яка передає любов до рідної України та й до другої землі, яка з роками стала рідною.

«Дві Землі, Два Сонця» насамперед була створена для збереження українських традицій та знайомство з українською культурою.

Читайте також: Товариство Українсько-Кіпрської дружби запрошує до українських осередків

Фундація Global Ukraine була створена для розвитку мережі Global Ukrainians – спільноти високоосвічених молодих українських лідерів-експатів, які мають міжнародний досвід, глобальне мислення і хочуть долучитися до реформування країни, бо впевнені, що їхні знання та контакти за кордоном – величезний капітал для держави, який варто використати для того, щоб Україна стала успішною країною щасливих людей з високим рівнем життя.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-