Консульський прийом громадян призупинило посольство України в Сербії

Консульський прийом громадян призупинило посольство України в Сербії

Укрінформ
Посольство України у Республіці Сербія призупиняє прийом громадян в консульському підрозділі з 1 до 14 квітня у зв’язку з підтвердженими випадками захворювання на COVID-19 серед колективу дипустанови. 

Як передає Укрінформ, про це повідомило Посольство.

«Громадяни, які мали зарезервований час в період, який скасовується, будуть прийняті відразу після відновлення роботи консульського підрозділу», – йдеться в повідомленні.

У разі невідкладних та форс-мажорних випадків за участі громадян України (ДТП, арешт, втрата документів, смерть громадян України) у посольстві просить звертатися за телефоном оперативної служби (+381)63-111-31-85.

З усіх інших питань – на електронну пошту консульського підрозділу Посольства України у Республіці Сербія consul_rs@mfa.gov.ua.

Принагідно у дипустанові поінформували, що консульський підрозділ Посольства України у Республіці Сербія продовжує працювати, тимчасово припинено лише прийом громадян. Про відновлення роботи консульського відділу Посольства буде повідомлено додатково.

Нагадаємо, Посольство України у Франції у зв’язку з підтвердженими випадками захворювання на COVID-19 серед колективу посольство тимчасово призупинило прийом громадян в консульському відділі, починаючи з 31 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-