Генконсул у Кракові обговорив з головредом UAinKRAKOW важливі для українців питання

Генконсул у Кракові обговорив з головредом UAinKRAKOW важливі для українців питання

Укрінформ
Генеральний консул України в Кракові В'ячеслав Войнаровський обговорив з головним редактором українського порталу UAinKRAKOW Ольгою Менько активізацію взаємодії цього інтернет-видання, генконсульства й української громади.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Генеральне консульство України у Кракові.

 «Під час бесіди відбувся відвертий, конструктивний і змістовний обмін думками щодо перспективних напрямків активізації тристоронньої взаємодії ГКУ в Кракові, інтернет-видання UAinKRAKOW та консолідованої української громади – Краківського осередку Об’єднання українців Польщі (ОУП) під керівництвом Андрія Олійника і низки українських громадських організацій», – ідеться в повідомленні.

Фото: Генеральне консульство України у Кракові

Фото: Генеральне консульство України у Кракові

У генконсульстві зауважили, що з метою розмови є реалізація спільних проєктів у медійній сфері, що стосуються важливих для українців питань: збереження місць національної пам’яті; протидії інформаційній війні, яка ведеться РФ проти України в рамках гібридної агресії; підвищення правової обізнаності мігрантів з України; особливості діяльності ГКУ в Кракові період світової пандемії COVID-19; популяризація української мови, культури, мистецтва і традицій тощо.

Користуючись нагодою, Войнаровський подякував усім співробітникам високопрофесійної редакційної команди UAinKRAKOW за багаторічну співпрацю та об’єктивне висвітлення роботи ГКУ в Кракові. У розмові також взяв участь консул Максим Музичко.

Нагадаємо, Об’єднання українців у Польщі 28 березня проведе онлайн-з’їзд, головною темою якого буде склад керівних органів організації – її очільника, Головної ради та Управи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-