СФУЖО просить підтримати організацію збором коштів

СФУЖО просить підтримати організацію збором коштів

Відео
Укрінформ
Світова Федерація Українських Жіночих Організацій (СФУЖО) звернулася до усіх небайдужих у березні долучитися та підтримати діяльність організації коштами, необхідними для реалізації поточних програм.

Як передає Укрінформ, про це йдеться в пресрелізі організації.

«Зробіть пожертву на СФУЖО – і ви підтримаєте голос Українки у світі», – закликали активісти.

Охочих допомогти просять виписувати чек на: World Federation of Ukrainian Women's Organizations та надсилати на адресу: World Federation of Ukrainian Women's Organizations, 145 Evan's Ave., Suite 203, Toronto, ON M8Z 5X8. Електронно: через PayPal, вказавши електронну пошту: wfuwo.office@gmail.com.

В організації нагадали, що 2021 року у партнерстві з Міжнародним Інститутом освіти, культури та зв’язків з діаспорою, СФУЖО реалізувала проєкт «Леся – Українка. І Ми – Українці» до 150-ліття від дня народження визначної української поетеси; провели XXXII Літературний конкурс ім. Марусі Бек «Що можу я, українка третього тисячоліття?», заснували стипендію імені Анни Кісіль на вивчення української мови.

Також нещодавно СФУЖО започаткувала новий Міжнародний медіа-проєкт «З Україною в душі», який має на меті знайомити громадськість з відомими українками та активістками жіночого руху через створення відеосюжетів про їхню діяльність.

СФУЖО — мережа організацій у 28 країнах світу, яка має представництво в ООН.

Нагадаємо, у грудні 2021 року Світова федерація українських жіночих організацій заснувала стипендію для вивчення української мови імені своєї голови, відомої діячки української діаспори Анни Кісіль, яка відійшла у вічність у листопаді минулого року після боротьби з важкою недугою.

Фото: СФУЖО

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-