Українські освітяни діаспори створили онлайн-групу для обміну досвідом

Українські освітяни діаспори створили онлайн-групу для обміну досвідом

Укрінформ
Педагоги українських шкіл за кордоном створили в вебсервісі Google classroom групу «Вчителі для вчителів» з метою обміну своїми напрацюваннями.

Про це в інтерв’ю Укрінформу повідомила директорка Української школи вихідного дня в ОАЕ «Софія» (м. Дубай) Наталія Сердюк.

«Надзвичайно важливо, щоб освітяни з різних країн світу ділилися своїм досвідом, підтримували та допомагали одне одному. Ми спілкуємось з педагогами багатьох українських шкіл у світі, для нас дуже важливо йти в ногу з часом. Виникла навіть ідея створити в Google classroom групу «Вчителі для вчителів». У цій групі ми ділимося своїми матеріалами з іншими викладачами, це дуже допомагає нам в роботі», - розповіла Наталія Сердюк.

Наталія Сердюк
Наталія Сердюк

Вона зазначила, що нещодавно педагоги з «Софії» розпочали обмін досвідом з учителями українських шкіл Канади, Українською школою «Дивосвіт» в Абу-Дабі тощо.

Читайте також: Писанкова онлайн-майстерня в Абу-Дабі зібрала учасників з семи країн

Наталія Сердюк запросила приєднатися до створеної групи «Вчителі для вчителів» педагогів з інших українських шкіл діаспори, зацікавлених в обміні досвідом.

Фото: надані Українською школою вихідного дня в ОАЕ «Софія» (м. Дубай)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-