«Чорнобривці» в Неаполі: український скрипаль на карантині грає музику зі свого балкону

«Чорнобривці» в Неаполі: український скрипаль на карантині грає музику зі свого балкону

Відео
Укрінформ
Український скрипаль Назар Рутковський, який наразі живе в Неаполі, в умовах карантину через COVID-19 вирішив підтримати сусідів музикою.

Про це пише портал «Стожари».

«Наразі в Італії строгий карантин і мешканцям заборонено виходити із власних помешкань без спеціальних дозволів. Але скрипаль Назар Рутковський, який наразі живе у Неаполі, вирішив підбадьорити сусідів, зігравши на скрипці на своєму балконі популярну українську пісню «Чорнобривці», - йдеться у повідомленні.

На сторінці Назара Рутковського в Facebook та YouTube-каналі розміщені відео з іншими музичними композиціями, які він грає для сусідів. Окрім «Чорнобривців», музикант виконав також мелодії до популярних українських пісень «Рідна мати моя», «Гуцулка Ксеня», а також музику до світових хітів тощо.

На різних відео з такими виступами Назара можна побачити, як на сусідніх балконах збираються люди, аби послухати музику в його виконанні, та чутно схвальні оплески.

Читайте також: Тенор Бочеллі дав концерт у порожньому Міланському соборі
Як повідомлялося, станом на ранок 13 квітня загальне число заражень коронавірусом у світі становить 1 853 517. Кількість смертей від цієї хвороби досягла 114 257. А число тих, хто вже вилікувалися – 423 729. У трійку найбільш вражених хворобою країн входять США (560 433 випадки), Іспанія (166 831 випадок), та Італія (156 363 випадки).
В Україні 3102 лабораторно підтверджені випадки COVID-19, з них 93 летальні, 97 пацієнтів одужали. За добу зафіксовано 325 нових випадків.
Відео: Nazar Rutkovskyy. violinist

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-