Українські видавці та письменники візьмуть участь у книжковій виставці в Ризі

Українські видавці та письменники візьмуть участь у книжковій виставці в Ризі

Укрінформ
Україна другий рік поспіль братиме участь у міжнародній виставці книг та видавництв «Латвійська книжкова виставка 2020», яка проходитиме з 28 лютого по 1 березня в Ризі.

Про це розповіла Укрінформу керівник «Центру культури «Латвія-Україна» Наталя Шилова.

«Цьогоріч на відвідувачів стенду «Українська книга» чекатиме ще більше видань різноманітних жанрів, а також зустрічі з відомими українськими письменниками та видавцями. З України на «Латвійську книжкову виставку 2020» приїдуть представники видавництв «Фоліо» та «Ранок», представник креативної агенції Green Penguin, а також письменники Андрій Любка, Роман Зіненко (автор книги «Іловайський щоденник», - ред.) та Олександр Красовицький» - розказала Шилова.

За її словами, на стенді також будуть представлені книги видавництв: «Vivat», «Старого Лева», «Meridian Czernowitz» та інших. Окремим блоком, будуть виставлені книги проєкту «Український ПЕН -  рекомендує».

Читайте також: У Мінську на міжнародній книжковій виставці пройдуть заходи за участі українських письменників

Під час проведення виставки українська делегація візьме участь у тематичних секціях та виступах, зокрема презентації стенду «Українська книга», спільних заходах «ПЕН Україна» та «ПЕН Латвія», презентації та показу мультфільмів від проєкту «Книга Мандрівка. Україна».

Як і минулого року, після завершення виставки частина книг буде передана в Українську середню школу в Ризі, в Національну бібліотеку Латвії, в Український інформаційний центр при бібліотеці Латвійського університету.

Стенд «Українська книга» організовується «Центром культури «Латвія - Україна» за сприяння Посольства України в Латвії.

Фото: з архіву Олега Кудріна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-