Новий навчальний рік стартував в Українській суботній школі в Анкарі

Новий навчальний рік стартував в Українській суботній школі в Анкарі

Фото
Укрінформ
Українська суботня школа при Українській спілці в Анкарі укотре відчинила свої двері для школяриків, розпочавши новий навчальний рік.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Для нас дуже важливо, що в Анкарі є місце, де наші діти можуть навчатися української, знайомитися з культурою, історією, традиціями України. Українська бібліотека, театр, танцювальний гурток та співи, пластуни – всі ці активності, окрім занять, дозволяють дітям краще розуміти Україну, допомагають глибше пізнати її", - поділилися враженнями батьки маленьких вихованців.

На відриття школи в Анкарі завітали дружина Надзвичайного та Повноважного Посла України в Туреччині Тетяна Сибіга та голова міжнародної компанії Onur Group Онур Четінджевіз. Українська суботня школа в Анкарі розміщена в приміщенні першого офісу компанії Onur Group, яка успішно реалізує свої проекти, зокрема, в Україні.Тетяна Сибіга передала книги для шкільної бібліотеки і подарунки, а Онур Четінджевіз вручив  школярам канцелярські товари.

Після літніх канікул учні були раді новій зустрічі.

Читайте також: Зеленський у США запевнив діаспору, що боронитиме Україну - президент УККА

Долучитися до навчання можуть усі охочі, адже набір учнів в школу триває. Крім цього, при Українській спілці в Анкарі діють курси турецької мови для дорослих та курси української мови для іноземців.

Фото: Ukrayna Derneği у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-