В Ірландії до Дня захисника України відбудуться історична виставка і книжковий ярмарок

В Ірландії до Дня захисника України відбудуться історична виставка і книжковий ярмарок

Укрінформ
Виставка на тему історії української армії і розпродаж книжок сучасних українських авторів відбудуться в Ірландії 14 жовтня з нагоди Дня захисника України.

Про це повідомив голова Асоціації українців в Республіці Ірландія (АУРІ) Микола Круцик у Facebook.

«Спішимо повідомити, що у День захисника України - свято, що відзначається в Україні 14 жовтня, - відбудеться виставка, присвячена історії української армії, та розпродаж книжок сучасних авторів на військову тематику. Це буде найбільша експозиція, яку ми пропонуємо до уваги співвітчизників у Ірландії», - зазначається у дописі.

Як повідомляється, експозиція складається з трьох частин. Перша з них, "Народна Війна 1917-1932 років", у межах виставки вперше комплексно представить фото- і документальні матеріали, що відображають маловідомі факти антибільшовицького опору.

"Фактор Свободи" - частина, у якій відомі особистості Мазепа, Бандера та Петлюра розповідають про своє життя зі своїх сторінок у соц.мережах.

Третія частина “Військова еліта Української революції 1917-21 років” представить серію арт-постерів, на яких можна ознайомитися із постатями, що стояли біля витоків української армії періоду визвольних змагань.

Зазначається, що книжки можна придбати заздалегідь, звернувшись до голови АУРІ.

Фото: Укрінформ, Ірландська Хата

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-