Гурт ONUKA виступить з концертами у Китаї

Гурт ONUKA виступить з концертами у Китаї

Укрінформ
Український електронний музичний гурт ONUKA (ОНУКА), який перебуває на гастролях у Китаї, виступить у містах Гуанчжоу і Тяньцзінь.

Про це йдеться на сторінці Посольства України в КНР у Facebook.

«Концерти «ОНУКА» відбудуться у м.Гуанчжоу 29 серпня о 19:30 в Guangzhou Opera House та 1 вересня о 19:30 у м.Тяньцзінь в Tianjin Grand Theatre. 30 серпня «ОНУКА» також візьме участь у церемонії відкриття 12 Китайського міжнародного молодіжного фестивалю мистецтв в Гуанчжоу», - йдеться у дописі.

Зазначається, що гастролі гурту «ОНУКА» в Китаї стали можливими завдяки підтримки та ініціативи Міністерства закордонних справ України та Посольства України в КНР.

Читайте також: Український художник у Брукліні малює на незвичних полотнах

Як відомо, ONUKA — український електронний музичний гурт, особливістю якого є використання національних народних мотивів та інструментів в електронній музиці.

Вокалісткою гурту, автором текстів, головним автором ідей є Наталія Жижченко. На сцені вона, окрім вокалу, грає на сопілці, окарині, свистульці, омнікорді, невеликих перкусійних інструментах, а також керує відтворенням семплів. Головним композитором, саунд-продюсером, аранжувальником та арт-директором проекту є Євген Філатов. Він також бере участь у живих виступах на радіо.

Перший сингл гурту — пісню «Look» було представлено у жовтні 2013 року. Дебютний альбом гурту під назвою «ONUKA» вийшов 15 жовтня 2014 року.

У 2015 році гурт отримав музичну премію «YUNA-2015» у номінації «Відкриття року».

Фото: Укрінформ, стоірнка Посольство України в Китаї/Embassy of Ukraine in China у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-