Українська недільна школа у Токіо готується відкрити новий навчальний рік

Українська недільна школа у Токіо готується відкрити новий навчальний рік

Укрінформ
Українська недільна школа «Джерельце» у Токіо готується розпочати новий навчальний рік.

Про це написала засновник та керівник української недільної школи “Джерельце”, викладач української мови та культури в загальноосвітній японській школі Наталія Ковальова на своїй сторінці у Facebook.

«Українська недільна школа "Джерельце" в Токіо черговий раз відкриває свої двері в новий навчальний рік! Запрошуємо наших джерельцят і нових учнів у цікаву подорож до Країни знань», - йдеться у дописі.

Зазначається, що на учнів чекають досвідчені педагоги, дружній колектив, інтерактивні уроки, живе спілкування українською, цікаві екскурсії та культурні заходи. Ми знаємо, як зацікавити ваших дітей і прищепити любов до української мови та культури», - написала Наталія Ковальова. 

До школи також запрошують і батьків - удосконалювати свою українську. 

Зазначається, що у закладі завжди відкриті до співпраці, «якщо ви маєте цікавинки або якийсь талант і можете поділитися ними з дітками».

Зареєструватись в «Джерельці», а також знайти додаткову інформацію про школу можна тут.

У коментарях до допису повідомляється, що заняття розпочнуться 8 вересня.

Нагадаємо, у червні Українська школа «Джерельце» у Токіо відзначила 10-річчя своєї діяльності.

Читайте також: На конференції у Києві обговорили новації та особливості української освіти за кордоном

Як зазначається на сайті знавчального закладу, українська школа для дітей працює в Токіо з березня 2009 року. Заняття проводяться кваліфікованими вчителями за власно розробленою програмою. Уроки проводяться двічі на місяць на платній основі.

З вересня 2018 року набрані й організовані класи дітей віком від 1 до 3 років, 4 - 5 років, 6 - 7 років, 7 - 8 років та старша група від 9 років. Розклад уроків публікується на веб-сторінці школи.

Програмою передбачено навчання читанню, письму, математиці, театральному мистецтву, рукотворам та хореографії за найновішими методичними розробками українських та іноземних педагогів. Для дошкільнят також передбачено розвиток логічного мислення, навчання письму, математиці. З старшими учнями проводяться уроки комп'ютерної грамоти.

Головна мета школи - навчити дітей з українських та багатонаціональних родин розуміти та говорити українською мовою, познайомити з дитячим фольклором, українською культурою, щоб діти підтримували її та зберігали традиції свого народу.

Разом з батьками і вчителями діти знайомляться з традиційними святами Батьківщини, готують Новорічні та Великодні вистави, Різдвяні Вертепи, перед Великоднем діти вчаться розписувати писанки прабатьківськими методами. «Всі разом ми проводимо «смачні» уроки - діти разом з батьками вчаться готувати українські смаколики. Вихідні проводимо в захоплюючих походах у гори або в літньому таборі», - йдеться на сайті.

Фото: сайт Української недільної школи "Джерельце" в Токіо

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-