Відома топ-модель з’явилась у чеському Harper's Bazaar у масці від українського дизайнера

Відома топ-модель з’явилась у чеському Harper's Bazaar у масці від українського дизайнера

Фото
Укрінформ
Топ-модель Валері Кауфман з’явилася у вересневому випуску Harper's Bazaar Чехія у масці з квітами від відомого українського дизайнера головних уборів Руслана Багінського.

Про це дизайнер розповів на своїй сторінці у Facebook.

«Вересневий номер, Harper's Bazaar Чехія, в кадрi - наша маска з квітами, надрукованими на 3D-принтері, і топ-модель Валері Кауфман. Та сама, що ходила у Victoria’s Secret, коли це ще було модно, одна з улюблених моделей Патріка Демаршельє і дівчина Джареда Лето»,  - написав Багінський.

Дизайнер зазначив, що вироби з його кутюрної колекції зараз знаходяться на зйомках по всьому світу. «Коли я пришив першу бірку Ruslan Baginskiy, то ще не уявляв, яке майбутнє чекає на бренд, але точно знав - ми будемо робити кутюр. На четвертий рік ми доросли і до презентациї в Парижі, і до кутюрної колекції. Все те, що ми показалі в Hotel de Crillon, зараз на зйомках по всьому світу», - написав Багінський.

За його словами, фото в Harper's Bazaar Чехія – це перший результат і, як видається, чудова відправна точка.

Читайте також: Майлі Сайрус виступила в головних уборах від українського дизайнера

Нагадаємо, 1 липня, український дизайнер головних уборів Руслан Багінський представив свою дебютну кутюрную колекцію під час проведення Паризького тижня високої моди (Paris Couture Fashion Week).

У кашкетах, солом'яних канотье і фетрових федорах українського дизайнера не раз були помічені Мадонна, Белла і Джіджі Хадід, Тейлор Свіфт, Кая Гербер, Памела Андерсон, Ірина Шейк тощо.

Фото: Ruslan Baginskiy, @Антон Кулаковский, Иван Мудров

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-