В Тунісі відбулася акція

В Тунісі відбулася акція "Об'єднані прапором - #LiberateCrimea"

Фото
Укрінформ
Акція "Об'єднані прапором - #LiberateCrimea" відбулася в Тунісі.

Про це повідомляє прес-служба Посольства України в Туніській Республіці.

«У рамках міжнародної акції "Об'єднані прапором - #LiberateCrimea" кримськотатарський прапор прибув до з Італії до Тунісу. В урочистому заході, який відбувся у приміщенні Посольства України, взяли участь співробітники посольства, представники української громади та організації закордонних українців «Берегиня», - йдеться у повідомленні.

Учасники акції залишили побажання та підписи на величезному кримськотатарському прапорі розміром 3/4,5 метри та прапорі ВМС України.

Посол України Микола Нагорний висловив подяку українській громаді, яка долучилася до акції, та наголосив, що Крим був і буде українським.

З Тунісу прапори далі будуть передані до української громади в Єгипті.

Як повідомлялося, 12 жовтня 2018 року в Києві оголосили початок міжнародної громадської кампанії LiberateCrimea на підтримку деокупації Криму й кримськотатарського народу. У рамках акції національний прапор кримськотатарського народу, а також прапор ВМС України протягом 9 місяців подорожуватимуть по всьому світу. Прапори повернуться до України 26 червня 2019 року для проведення масштабних урочистостей до Дня кримськотатарського прапора. Після святкування їх буде передано на зберігання до Національного музею історії України.

Фото: прес-служба Посольства України в Туніській Республіці

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-