Український проект «Опера, яку ніхто не чув» став переможцем премії Sabre Awards

Український проект «Опера, яку ніхто не чув» став переможцем премії Sabre Awards

Фото, відео
Укрінформ
Проект піар-агенції Gres Todorchuk PR «Опера, яку ніхто не чув» здобув перемогу у міжнародній премії SABRE Awards EMEAу Лондоні.

Про це повідомила керівник агенції, журналістка, блогер і громадська діячка Ярослава Гресь на своїй сторінці у Facebook.

«У Лондоні наш проект для громадської організації Відчуй «Опера, яку ніхто не чув» став переможцем однієї з найпрестижніших світових премій Sabre Awards!», - йдеться у дописі.

Повідомляється, що це 28-ма нагорода Gres Todorchuk за 2 роки і перша Sabre.

Ярослава Гресь зазначила, що пишається командою, яка створила цей проект. «Олександр Тодорчук, який придумав ідею, Даша Любімова, яка переконала головного режисера Національної опери Анатолія Солов‘яненка, що ми не божевільні, що з нами треба зустрітися, яка реалізувала те, що здавалося неможливим, Настя Тітова, Таня Максімова, Міша Крігель. Наша зірка Ніна Коробко, яка робить наші подачі на премії окремими проектами. Вся команда Seek production. Слава, Костя, Ксюша, всі-всі оператори. Настя Буковська, яка пройшла з нами весь цей шлях.Вся команда Національної опери України. Боже мій, які ж ви круті!», - зазначила керівник  агенції Gres Todorchuk PR.

Окрему подяку Ярослава Гресь висловила засновнику організації «Відчуй» Андрію Пишному. «Я буду пам‘ятати все життя, як ми разом створювали цей проект від кожної літери до кожного кадру. Я щаслива, що живу з вами в один час. Що вчуся у вас. Що можу називати другом. Дякую за все, що ви робите для усіх людей, які втратили слух і тих, хто його втрачає. Це безцінно», - написала громадська діячка.

Проект «Опера, яку ніхто не чув» здійснили у Києві під час знаменитої опери «Набукко» у 2018 році. Акція пройшла у рамках проекту «Коли тиша заговорила», який для організації «Відчуй» реалізувала агенція Gres Todorchuk PR. Глядачі завдяки громадській організації Відчуй усвідомили, як це – жити у світі без звуків, жити у світі тиші. Адже за статистикою ВООЗ – кожна десята людина в світі втрачає слух.

«Багато людей, які мають проблеми зі слухом, не готові це визнати. Не готові використовувати слуховий аппарат, не готові повернути собі можливість чути. Я сподіваюсь, що після  перформансу, коли з глядачами говорила тиша, дехто все-таки зважиться на це», — зазначив після акції засновник організації «Відчуй» Андрій Пишний.

Він додав: «Коли людина втрачає зір — це відгороджує її від предметів, коли людина втрачає слух — це відгороджує її від людей. Перформанс, який ми влаштували, покликаний руйнувати ці бар’єри». 

Як відомо, Ярослава Гресь — українська громадська діячка, журналістка та блогер. Керівниця проекту "Парк корупції" для Антикорупційної ініціативи Європейського Союзу в Україні. Організатор проекту Музей новин в Україні. Співзасновниця піар-агенції Gres Todorchuk PR. Була наймолодшим у світі редактором журналу про зірок HELLO (Україна). Входить у ТОП-100 блогерів України. У 2018 році увійшла у рейтинг "100 найвпливовіших жінок України" за версією журналу Фокус.

Нагадаємо, що премію SABRE Awards EMEA присуджує провідне галузеве видання The Holmes Report. Нагорода у сфері комунікацій відзначає видатні досягнення у галузі брен-комунікацій і репутаційного менеджменту в регіоні Європа-Близький Схід-Африка.

Фото: сторінка Yaroslava Gres у Facebook

Відео: Gres Todorchuk PR

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-