В Ірані відкрилися українська бібліотека і школа вихідного дня

В Ірані відкрилися українська бібліотека і школа вихідного дня

Фото
Укрінформ
Українська бібліотека і постійно діюча школа вихідного дня відкрилися днями при Посольстві України в Тегерані.

Про це повідомляється на сторінці диппредставництва у Facebook.

«Посольство оголошує про відкриття при Посольстві України в Ірані постійно діючої бібліотеки української книги. Наразі бібліотеку укомплектовано близько 400 книжок різної тематики: дитяча, художня, історична, навчальна та інша література», - йдеться у повідомленні.

У дипустанові зазначили, що продовжуватимуть наповнювати бібліотеку. 

Також при Посольстві розпочинає роботу постійно діюча школа вихідного дня. «Заняття будуть проводитися у першу, другу і третю п’ятницю кожного місяця. У навчальний день буде по 2 уроки», - йдеться у повідомленні.

Офіційне відкриття бібліотеки і проведення першого заняття в школі відбудеться 26 квітня о 12:00. Посольство запрошує на захід громадян України та їх діток.

Перелік книг і розклад роботи школи буде оголошено додатково.

У коментарях до допису радісно привітали відкриття школи і бібліотеки. «Щиро вдячна за небайдужість всім, хто допомагав словом і ділом у цій чудовій справі. Спільними зусиллями маємо чудову бібліотеку української книги. Нехай вона принесе приємні емоції, натхнення та нові знання своїм маленьким і дорослим читачам», - написала одна з користувачів Facebook.

«Світ змінюють не ті, хто дивиться телевізор або гортає сторінки соціальних мереж, а ті, хто читає книги! З міжнародним днем книги, друзі! Читайте хороші книги, і ваші думки будуть світлими, навіть у найтемніші часи!», - зазначається в іншому коментарі.

Фото: сторінка Embassy of Ukraine in the Islamic Republic of Iran у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-