Українці в ОАЕ вітають співгромадян із ухваленням «мовного» закону

Українці в ОАЕ вітають співгромадян із ухваленням «мовного» закону

Укрінформ
Громадська організація «Український клуб в ОАЕ» вітає всіх українців з ухваленням «мовного» закону.

Про це йдеться на сторінці Українського клубу у Facebook.

«Вітаємо всіх українців з надважливим та історичним рішенням - ухваленням Закону «Про забезпечення функціонування української мови як державної»! Це вагомий крок на шляху становлення України як незалежної та успішної держави, адже українська мова – це символ нашої держави та нашої нації!», - йдеться у повідомленні.

Як відомо, Український клуб в ОАЕ - це перша ліцензована громадська організація українців в Об'єднаних Арабських Еміратах.

Діяльність Клубу базується на принципах поваги до законів та традицій ОАЕ, толерантності, свободи волевиявлення, гуманізму, підтримки моральних цінностей.

«Ми в своїй роботі прагнемо до соціальної та культурної інтеграції українців у інтернаціональне суспільство ОАЕ; сприяння розвитку української громади в ОАЕ як частини світового українства; популяризації та представлення української культури в ОАЕ; сприяння та підтримки культурного, соціального, економічного співробітництва між Україною та Об'єднаними Арабськими Еміратами», - йдеться на сторінці Клубу у Facebook.

Фото: Український клуб в ОАЕ у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-