У Торонто діятиме “Український дім” під час конференції щодо реформ в Україні - КУК

У Торонто діятиме “Український дім” під час конференції щодо реформ в Україні - КУК

Укрінформ
У рамках міжнародної конференції щодо реформ в Україні, що відбудеться на початку липня в Торонто, паралельно із офіційними заходами діятиме також “Український дім”.

Про це в інтерв'ю Укрінформу розповіла президент Конгресу українців Канади Олександра Хичій.

“Чудова нагода розвинути зацікавлення канадських підприємців в Україні буде під час конференції щодо реформ. Для участі у ній до Канади приїдуть міністри з усього світу, а паралельно із офіційними зустрічами працюватиме “Український дім”, на зразок того, що діяв у Давосі”, - сказала Хичій.

Вона зазначила, що остаточна концепція “Українського дому” ще розробляється, “але торгівля точно відіграватиме в експозиції помітну роль”.

“Конгрес українців Канади є партнером “Українського дому”. Програма конференції ще формується, і ми сподіваємося, що й КУК й Світовий конгрес українців братимуть участь у зустрічах в Торонто”, - наголосила президент української організації.

Як повідомляв Укрінформ, на початку липня у Торонто пройде щорічна конференція із питань реформ в Україні. У 2018 році подібний захід відбувся у Копенгагені, а в 2017-ому - в Лондоні. Головна мета конференції - ознайомити міжнародних партнерів зі здобутками України у проведенні системних реформ, а також окреслити подальші напрямки взаємодії та практичної допомоги Україні на цьому шляху.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-