Валерій Ананьєв зі «Слідами на дорозі» вирушає у тур Канадою

Валерій Ананьєв зі «Слідами на дорозі» вирушає у тур Канадою

Фото
Укрінформ
Ветеран АТО, блогер, письменник і мандрівник Валерій Ананьєв розпочинає тур Канадою з презентацією своєї книги «Сліді на дорозі» українською мовою.

Допомогу в організації туру надало, зокрема, Українсько-канадське об’єднання Kohorta,  йдеться на сторінці події у Facebook.

«Kohorta запрошує Вас на презентацію книжки «Сліди на дорозі» - Валерій Ананьєв. Торонто, п’ятниця, 22 березня, с 19:30 до 22:00 EDT», - йдеться у повідомленні.

Захід відбудеться за адресою: Mimico Centennial Library, 47 Station Rd, Etobicoke. Вартість квитка 10 доларів. У рамках презентації можна буде придбати книгу у автора.

Зазначається, що Валерій Ананьєв, колишній десантник 25-ї бригади, був в АТО близько трьох років. Пройшов Краматорськ, Шахтарськ, Дебальцево, Вуглегірськ, Жданівку та ін. У «Слідах на дорозі» міститься більш ніж 100 QR кодів, які дозволять читачеві подивитиь  оригінальні фото- та відеоматеріали, зняті на фронті у 2014 році, і поринути у події, описані у книзі.

У рамках туру презентації книги відбудуться у Торонто (22 березня), Монреалі (24 березня), Вінніпезі (27 березня), Едмонтоні (28 березня) та Ванкувері (30 березня), йдеться на сторінці Kohorta у Facebook. Зазначається, що у перші три дні реклами було розпродано близько третини квитків.

Як повідомлялося, книга Валерія Ананьєва про війну на сході України має рекордні продажі в Україні: станом на середину березня було реалізовано 12 тис. примірників. Автор анонсував переклад книги болгарською, польською, англійською, російською. Планується, що робити переклад будуть закордонні видавництва.

Читайте також: Новий санкційний перелік України: від книжкових магазинів до холдингів РФ

Kohorta – українсько-канадське неприбуткове об’єднання, яке працює над освітніми, гуманітарними проектами та проектами у сфері захисту прав людини, а також займається організацією заходів та кінопоказів.

Фото: сторінка події у Facebook, сторінка Валерія Ананьєва у Facebook, сторінка Kohorta у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-