У  Мадриді триває Міжнародна виставка сучасного мистецтва за участі України

У Мадриді триває Міжнародна виставка сучасного мистецтва за участі України

Фото
Укрінформ
У  Мадриді триває Міжнародна виставка сучасного мистецтва Hybrid Contemporary Art Fair за участі українських художників.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України в Іспанії у Facebook.

«У Мадриді відбулось урочисте відкриття міжнародної виставки сучасного мистецтва Hybrid Contemporary Art Fair, у якій беруть участь близько 40 арт-галерей, зокрема з України, Іспанії, Ізраїлю, Італії, Канади, КНР, Литви, Німеччини, Швейцарії, Японії тощо», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Україну представляють художні галереї «Naked Room» та «Ізоляція» за участі Українського Інституту.

В українській експозиції, зокрема, враховані мотиви життя вимушених переселенців через російську агресію на сході України.

Виставку можна відвідати 1- 3 березня у готелі Petit Palace Santa Bárbara (Plaza Santa Bárbara, 10).

Нагадаємо, Український інститут — це державна установа, яка представляє українську культуру у світі та формує позитивний імідж України за кордоном. Інститут був заснований Кабінетом Міністрів України у 2017 році та належить до сфери управління МЗС України. Повноцінну діяльність розпочав улітку 2018 року.

Місія Українського інституту - сприяти кращому розумінню і гідному ставленню до України та створювати можливості для взаємодії українців зі світом.

Серед завдань Українського інституту – поширення знання про Україну; розбудова міжнародного діалогу через співпрацю у різних галузях; популяризація української мови та культури за кордоном; поширення українського досвіду розвитку громадянського суспільства, державотворення, відданості цінностям демократії, свободи, національної єдності тощо.

Фото: hybridart.es/fair/, сторінка Embajada de Ucrania en el Reino de España у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-