Українські зірки виступатимуть у квітні з концертом у Зальцбургу

Українські зірки виступатимуть у квітні з концертом у Зальцбургу

Анонс
Укрінформ
У рамках відзначення Року української культури в Австрії 23 квітня в одній із головних музичних зал країни - зальцбурзькому "Моцартеумі" – пройде концерт українських зірок.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook посол України в Австрії Олександр Щерба.

"Культурний рік України в Австрії продовжується. У березні будуть цікаві заходи за участю України - фотовиставки, оперна прем’єра з українськими виконавцями, літературні читання. До кожного з них посольство так чи інакше причетне. Але зараз хочу сказати про квітневий проект, який на 100% наш - український вечір в одній із головних музичних зал країни - зальцбурзькому "Моцартеумі", - йдеться у повідомленні.

Співатимуть під час концерту солістка Віденської державної опери Ольга Безсмертна та соліст Цюрихського оперного театру Андрій Бондаренко. Гратиме львівський оркестр INSO під керуванням шеф-диригентки Грацької опери та Грацького філармонічного оркестру Оксани Линів.

"Звучатимуть твори австрійських та українських авторів. Назвали ми концерт просто і трошки ностальгічно: "Україна і Австрія: знову разом", - зазначив Щерба.

Фото: Укрінформ, сторінка Alexander Scherba у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-