Українські бізнесмени поділилися історіями успіху у США

Українські бізнесмени поділилися історіями успіху у США

Фото
Укрінформ
У суботу, 23 лютого, в Українському інституті Америки у Нью-Йорку (США) відбулася дискусія “Історії успіху” про українські бізнеси у США, організована Українсько-американською асоціацією бізнесу та фахівців, на якій відомі бізнесмени поділилися своїми рецептами успіху.

Про це повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

“Ця подія організована для того, щоб ми один про одного знали, вчилися, допомагали один одному, впливали на світові рішення. На мою думку, коли бізнес об’єднується, він дійсно здатен багато змінити у світі. Мета події - знайомити людей, розповідати про тих, хто вже чогось досяг, показати людей, які здатні нас надихнути до справді прекрасних справ”, - зазначила у коментарі Укрінформу організаторка заходу, голова наглядової ради Україно-американської асоціації бізнесу та фахівців, президентка People Wealth Matters LLC Івана Лотошинська.

У заході взяли участь представники двох поколінь успішного українського бізнесу у США, відомий україно-американський підприємець, директор та голова наглядової ради фармацевтичної компанії Citius Pharmaceuticals Леонід Мазур та засновник і виконавчий директор успішного українського стартапу Petcube Ярослав Ажнюк. Обидва поділилися своїм розумінням успіху.

Читайте також: Українські експортери одержали нові можливості після виставки Gulfood

“Ви можете займатися порятунком життів, і це приносить чималу віддачу. Це, напевно, був найбільш вражаючий досвід у моєму житті, коли якось мені в офіс почали телефонувати батьки, лікарі та медсестри, дякуючи нам за те, що ми розробили ліки від респіраторно-синцитіального вірусу”, - розповів Мазур.

У свою чергу Ажнюк додав, що для нього важливо розвивати власний бізнес ще й для того, щоб зробити Україну успішною у світі.

“”Я вдячний своїм батькам, за цінності та любов, якими вони мене наділили, зокрема, любов до України… Я хочу, аби в Україні було більше заможних людей, більше інвесторів, які вкладатимуть більше коштів у підприємців, тому що саме підприємці формують розвиток нашої країни”, - розповів він, пояснивши, що надає перевагу українським інвесторам у своєму успішному стартапі.

Захід «Історії успіху» у Нью-Йорку / Фото: Тихий Георгій, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-