Українська громада Самсуна ініціює та реалізує цікаві проекти - губернатор

Українська громада Самсуна ініціює та реалізує цікаві проекти - губернатор

Фото
Укрінформ
Українська громада турецького причорноморського міста Самсун активна, ефективно співпрацює із місцевим керівництвом, ініціює та реалізує цікаві проекти.

Таку оцінку діяльності українців дав губернатор Самсуна Осман Каймак, який відвідав Посольство України в Туреччині, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

«Українська громада дуже активна. Влітку вона організовувала табір для дітей, тож у нас була нагода поспілкуватися із підростаючим поколінням. Маю відзначити, що українська молодь дуже активна та патріотична, сповнена любові до своєї Батьківщини», - розповів Осман Каймак під час зустрічі з послом України в Туреччині Андрієм Сибігою.

Він також висловив сподівання на подальший розвиток стосунків. «З українською громадою у нас добрі відносини. Сподіваємося, що вони будуть розвиватися, так само, як і дружба між нашими країнами буде лише зростати та поглиблюватися», - сказав губернатор.

У свою чергу, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Туреччині Андрій Сибіга подякував губернатору Самсуна за підтримку громади.

«Наша громада відчуває підтримку, і це дійсно той міст, який поєднує Україну і Туреччину. Ще раз за це дякую», - сказав Андрій Сибіга.

Читайте також: Губернатор Самсуна розповів про операцію з порятунку українських моряків

Як відомо, 7 січня біля берегів Самсуна турецькими рятувальниками було врятовано 7 українських моряків. Турецька сторона, зокрема керівництво регіону, виявило всебічну допомогу та підтримку постраждалим, так само як і українська громада Самсуна, українське посольство та консульство України в Анкарі. 

Фото: Ольга Будник

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-