Українські книги презентують на міжнародній виставці-ярмарку в Мінську

Українські книги презентують на міжнародній виставці-ярмарку в Мінську

Фото
Укрінформ
Український стенд на Мінській міжнародній книжковій виставці-ярмарку розпочав роботу 6 лютого.

Про це повідомляється на сторінці Посольства України в Республіці Білорусь у Facebook.

«6 лютого розпочав роботу український стенд на Мінській міжнародній книжковій виставці-ярмарку. На ньому присутні книги понад 10 відомих українських видавництв, зокрема, "Folio", "Знання", "Лаурус", "Ранок", "Абабагаламага", "Дух і літера" тощо», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що стенд підготовлений Посольством України в Республіці Білорусь спільно з Українським інститутом книги та Українською асоціацією видавців та книгорозповсюджувачів.

Повідомляється, що 6 лютого виставку та український стенд відвідав Посол України в Республіці Білорусь Ігор Кизим. «Завітайте і ви, у нас багато цікавого!», - запросили у Посольстві.

Український стенд у рамках Мінської міжнародної книжкової виставки-ярмарку працюватиме до 10 лютого.

Зазначається, що на стенді відбудеться низка презентацій та подій.

Зокрема, 6 лютого о 16.00 пройде презентація книги «Любове ніжна моя, не відлітай…». Публіцистичні нариси, статті, діалоги та спогади про Раісу Кириченко за участі автора книги українського письменника та науковця Гліба Кудряшова.

7 лютого о 18.30  відбудеться презентація книги «В шубі на стиглому тілі» та проекту "Великі розміри" за участі автора Євгенії Чуприни.

8 лютого о 18.30 - презентація книги Івана Семесюка «Эвалюцыя альбо смерць! Прыгоды павияна Томаса» за участі перекладача книги на білоруську мову Алеся Плоткі.

9 лютого о 16.00 - презентація білорусько-української книги білінгви для дітей «Далоў дорослых»/«Долой взрослых» за участі автора книги Сергія Прилуцького та перекладача книги на українську мову Олени Степаненко.

Окрім цього, 9 лютого о 13.30 на центральному майданчику Національного стенду Білорусі відбудеться зустріч з українською письменницею Іриною Даневською, яка презентує свій історичний роман "Багуслаў Радзівіл. Нямецкі принц з Вялікага княства Літоўскага" (в перекладі на білоруську мову Наталії Бабіної).

Фото: сторінка Посольства України в Республіці Білорусь у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-