У Празі вдруге показали фільм

У Празі вдруге показали фільм "Донбас"

Фото
Укрінформ
Показ фільму «Донбас» Сергія Лозниці вдруге відбувся у столиці Чехії.

Про це повідомляє портал Стожари.

«У вівторок, 29 січня 2019 року у столиці Чехії Празі вже вдруге відбувся показ фільму «Донбас» Сергія Лозниці», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що празький кінотеатр «Атлас» був вщент заповнений.

"Перший показ відбувся в листопаді минулого року в рамках Тижня українського кіно, і квитки було розкуплено упродовж перших кількох днів після анонсу. Тому Посольство вирішило провести другий показ у січні – і ситуація повторилася. Квитки зникли з продажу упродовж 48 годин після анонсу показу», - зазначається у повідомленні. 

Як відомо, «Донбас» — драматичний фільм режисера Сергія Лозниці, поставлений 2018 року. Спільне виробництво Німеччини, України, Франції, Нідерландів та Румунії. Світова прем'єра відбулася 9 травня 2018 на 71-му Каннському міжнародному фестивалі, де стрічка отримала приз за найкращу режисуру у програмі «Особливий погляд», а також стала фільмом-відкриттям фестивалю.

Фільм складається з низки епізодів, у яких засобами ігрового кіно відтворені справжні історії, що трапилися на окупованих територіях сходу України. Кілька героїв пов'язують епізоди між собою і передають одне одному, немов естафетну паличку, увагу глядачів.

Фото: Стожари та acc.cv.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-