Триразовий чемпіон США готує виступ під пісню українського гурту KAZKA

Триразовий чемпіон США готує виступ під пісню українського гурту KAZKA

Відео
Укрінформ
Один з навідоміших фігуристів США Джонні Вейр підготував нову програму, саундтреком до якої стала відома пісня "Плакала" українського гурту KAZKA.

Про це повідомляє портал Стожари.

«Бронзовий призер чемпіонату світу з фігурного катання 2008 року, триразовий чемпіон США з одиночного катання Джонні Вейр вирішив виступати під пісню «Плакала», - йдеться у повідомленні.

Ролик із тренування спортсмена опублікувала на своїй офіційній сторінці в Instagram гурт KAZKA. На відео зафіксований невеликий уривок виступу, але він справляє неабияке враження.

“Крига зрушила! Як ніколи раніше KAZKA наблизилася до фігурного катання. А все завдяки справжній легенді – триразовому чемпіону США Джонні Вейр», – йдеться в Instagram гурту KAZKA.

Зазначається, що про вибір пісні гурту KAZKA стало відомо після публікації відеозапису тренування 34-річного Джона Вейра в його Instagram. Він написав "Готуюсь" під своїм відео: "johnnygweir Preparing. |🎼 @kazka.band | #queenofbryantpark #figureskating #плакала".

Повідомляється також, що раніше Вейр тренувався під керівництвом українських тренерів Галини Зміївської та олімпійського чемпіона 1992 року Віктора Петренка.

Джонні Вейр офіційно оголосив про свій відхід з великого спорту в жовтні 2013 року, але продовжує гастролювати світом із власним шоу.

Фото: fakty.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-