В Угорщині війшов друком журнал для маленьких українців

В Угорщині війшов друком журнал для маленьких українців

Фото
Укрінформ
У Будапешті вийшов друком перший номер дитячого журналу для маленьких українців Угорщини.

Про це повідомляє одна з авторів дитячої сторінки видання Вікторія Петровська у Facebook.

«Збагачуємо дитяче дозвілля українською мовою! Український #вісничок у Будапешті. Сьогодні здійснилася наша давня мрія - перший номер дитячого журналу для маленьких українців Угорщини нарешті побачив світ!», - написала Вікторія Петровська.

Зазначається, що дитячий журнал вийшов друком як додаток до дорослого часопису «Український вісник» і наразі має вісім сторінок. Журнал видає Державне самоврядування українців в Угорщині.

 «У цьому зимовому випуску ми підготували для наших маленьких читачів чотири рубрики: “У гостях у лисички” - для найменших, “Шкільну сторінку” - про Свято Миколая, рубрику «Відпочиваємо” - про відвідування нашими дітками розважального комплексу “Мініполіс”. А також “Загадкову сторінку” з ребусами та настільною “Цікавою зимовою грою» для всієї родини», - розповіла Вікторія Петровська.

«Наша мета - щоб цей журнал став для усієї сім’ї гарною можливістю провести чудовий час разом, приділити один одному увагу, дізнатися більше про Україну, українські свята та традиції», - зазначила Вікторія Петровська. 

Вона побажала маленьким читачам гарного читання й цікавого дозвілля.

Фото: сторінка Viktória Petrovszka у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-