Український канал UATV з’явився у найбільшій IPTV-мережі Чорногорії

Український канал UATV з’явився у найбільшій IPTV-мережі Чорногорії

Укрінформ
Канал іномовлення України "UATV" включений до базового пакета найбільшої IPTV-мережі Чорногорії “Crnogorski Telekom".

Про це повідомляє прес-служба Посольства України у Чорногорії.

«Шановні друзі! Розпочинаємо рік із чудової новини. Канал іномовлення України "UATV" включений до базового пакета найбільшої IPTV-мережі Чорногорії “Crnogorski Telekom", - йдеться у повідомленні.

«Не втомлюємося повторювати, що в умовах воєнної агресії РФ, інформаційна складова нашої боротьби залишається як ніколи актуальною! Тож поширення українського телебачення в Чорногорії – це не лише ширша можливість для наших громадян підтримувати зв’язок з Батьківщиною, це також додатковий інструмент розповсюдження в Чорногорії об’єктивної, актуальної інформації про Україну, можливість для ознайомлення з українською культурою та історією", - повідомляється на сайті.

Зазначається, що «із включенням каналу UATV до мережі “Crnogorski Telekom” телеканал іномовлення України наразі представлено у двох найбільших кабельних мережах Чорногорії, які разом забезпечують по суті 100% покриття країни».

На  початку грудня прес-служба Посольства повідомляла, що другий найбільший провайдер Чорногорії m:tel включив до свого пакету український канал UATV. «Канал UATV дозволить усім громадянам Чорногорії, як і усім українцям, що проживають в Чорногорії, отримувати чесну та правдиву інформацію про події в Україні і світі. Це забезпечить поширення якісної, повної та цікавої інформації для захисту національних інтересів України за кордоном, формування та підтримання позитивного іміджу нашої країни у світі!», - зазначалося у повідомленні з цього приводу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-