Українці в ОАЕ яскраво представили Україну на Параді націй в Абу-Дабі

Українці в ОАЕ яскраво представили Україну на Параді націй в Абу-Дабі

Фото, відео
Укрінформ
Українська громада в ОАЕ гідно представила Україну на Параді націй World Heritage Parade 11 січня.

Парад відбувся в рамках міжнародного фестивалю культурної спадщини Sheikh Zayed Heritage Festival в Аль-Ватба (емірат Абу-Дабі), повідомляє координатор української громади в Абу-Дабі Євгеній Семенов на своїй сторінці у Facebook.

«Україну на параді націй фестивалю Sheikh Zayed Heritage Festival презентували: вишиванки Еміратам показали, гопак станцювали, "Червону Руту" заспівали, "Слава Україні!" покричали. Щиро дякую всім, хто долучився за настільки короткий термін! А учасникам фестивалю спасибі за те, що продовжують презентувати Україну нон-стоп!», - написав активіст.

Як повідомляв Укрінформ, щорічний фестиваль світових культур Sheikh Zayed Heritage Festival проходить до 26 січня в Аль-Ватба (емірат Абу-Дабі).

Цьогоріч він зібрав представників понад 40 країн, більше 500 магазинів і понад 1500 різноманітних розваг та занять з усього світу.

 У рамках заходу представлений український павільйон, який пропронує відвідувачам солодощі (шоколад, мед, халва, печиво тощо), соки, чіпси та екочіпси (виготовлені з натуральних фруктів та овочів без застосування домішок) тощо. Також відкрито магазин вишиванок і павільйон реконструкції періоду Київської Русі.

Фото: сторінки Yevheniy Semenov, Українська громада ОАЕ у Facebook

Відео: сторінка Yevheniy Semenov

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-