Новорічний концерт під керуванням Оксани Линів з успіхом пройшов у Тіролі

Новорічний концерт під керуванням Оксани Линів з успіхом пройшов у Тіролі

Фото
Укрінформ
Новорічний концерт під керуванням видатної української диригентки Оксани Линів пройшов з успіхом в австрійському Тіролі.

Про це повідомляється на сайті Посольства України в Австрії.

«У рамках фестивалю «Winter-Festspiele der Vielfalt» в Тіролі відбувся Новорічний концерт під керуванням видатної української мисткині, шеф-диригентки Грацької опери та Грацького філармонічного оркестру Оксани Линів. Вітаємо пані Линів з черговим творчим успіхом та бажаємо всім щасливого Нового року!», - йдеться у повідомленні.

«Це дійсно особливі відчуття, коли збирається публіка, тисячні зали, які приходять заради цих моментів – насолодится високою класикою, отримати натхнення і емоційний заряд на цілий рік», - зазначила Оксана Линів у відеоповідомленні на своїй сторінці у Facebook.

Як відомо, Оксана Линів - диригент зі світовим ім'ям. Вона належить до трійки найкращих жінок-диригентів світу, виступала на різних світових майданчиках.  Кілька сезонів Оксана Линів  працювала помічником генерального музичного директора Баварської державної опери. У 2015 році була визнана кращим диригентом цієї опери в номінації «Класична музика», нагороджена титулом «Зірка 2015 року» в номінації «Класика» і призом Мюнхенського оперного фестивалю. Служила помічником диригента Одеської опери, є арт-директором в Ysou/Молодіжний Симфонічний оркестр України та арт-директор LvivMozArt тощо.

Фото: сторінка Oksana Lyniv у Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-