Фотороботи емігрантки з Києва презентують у Музеї української діаспори

Фотороботи емігрантки з Києва презентують у Музеї української діаспори

Укрінформ
Виставку "Тонка справа або Not allowed" української фотохудожниці Ольги Грінблат, яка наразі живе і працює в ОАЕ, презентують у Києві в Музеї української діаспори.

Про це повідомляється на сторінці музею у Фейсбуці.

"У виставковому просторі музею будуть представлені вибрані роботи фотохудожниці, які переважно належать до улюблених жанрів – пейзажних та жанрових. Більшість фото авторка зробила у Об’єднаних Арабських Еміратах (у цій країні Ольга живе і працює з 2011 року), а також у інших куточках світу – США, Таїланд, Малайзія та ін.", - сказано у повідомленні.

За словами самої фотохудожниці, її улюбленим місцем зйомки є пустеля, адже "саме тут можна побачити неповторну і вічну гру природи, відчути себе її частиною та спробувати зафіксувати найяскравіші миті".

Виставка триватиме з 2 серпня по 5 вересня 2018 року в Музеї української діаспори за адресою: вул. Московська, 40 б, Київ.

Вхід на відкриття – вільний. Вартість квитка з 3 серпня - 25 грн. (пільговий – 10 грн.).

Телефон для довідок: 044-280-64-18.

Ольга Грінблат народилася у Києві. Закінчила Київський національний університет технологій та дизайну. З 2009 р. навчалася у Київській школі фотографії, з 2011 р. тривале захоплення фотомистецтвом перетворилося на професію – Ольга Грінблат працює фотографом у м. Дубай (ОАЕ). Основний напрямок – приватні фотозамовлення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-