На центральній площі Талліна розгорнули величезний прапор України

На центральній площі Талліна розгорнули величезний прапор України

Фото
Укрінформ
19 липня на центральній площі естонської столиці розгорнули величезний прапор України в межах акції "Об'єднані прапором".

Про це йдеться на Facebook-сторінці Конгресу українців Естонії.

"Мешканці Таллінна та гості міста, які 19 липня перебували на талліннській Ратушній площі, могли бачити величезний жовто-блакитний стяг, який розгорнули учасники акції Об’єднані прапором", - йдеться у повідомленні.

У заході взяли участь представники української громади Естонії, Посольства України в Таллінні, волонтерських організацій "Vaba Ukraina" ("Вільна Україна") і "Toeta Ukrainat" ("Підтримай Україну").

Всі бажаючі поставили на полотнищі прапора свої підписи та побажання, а потім скандували "Слава Україні!"

Естонські українці отримали прапор від української громади Італії. До цього стяг побував у Ірландії, Англії, Франції, Німеччині, Португалії, Іспанії, Греції, Туреччині, Болгарії. Наступним пунктом після Естонії стане Фінляндія.

Акція, яка цього року відбувається вдруге, була започаткована українською громадою Ірландії. Її суть полягає в тому, що український прапор "мандрує" країнами світу, об'єднуючи наші громади.

Урочисте завершення акції відбудеться 23 серпня в День українського прапора, у Києві. Координатором естонської частини заходу була Наталія Олянішина. Автор ідеї – керівник української громади Ірландії Микола Круцик.

Фото: facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-