Всесвітньовідомий фотограф, який знімав весілля принца Гаррі, має волинське коріння - ЗМІ

Всесвітньовідомий фотограф, який знімав весілля принца Гаррі, має волинське коріння - ЗМІ

Фото
Укрінформ
Головним фотографом на весіллі британського принца Гаррі та Меган Маркл був Алексі Любомирський, всесвітньовідомий фотограф із князівським титулом та волинським корінням. 

Про це повідомляє волинське видання "Хроніки Любарта".

"Алексі Любомирський є рідним онуком останнього власника палацу Любомирських в Рівному, Адама Любомирського (1873-1940), який трагічно помер в рівненській в’язниці в роки Другої світової війни. В буремні роки Першої світової війни його палац було повністю розграбовано. Адам Любомирський разом із першою дружиною Марією Єловецькою тоді змушені були покинути Рівне та переїхати до Франції. На руках біженців був малолітній син Мартін, який згодом став батьком Алексі", - йдетсья у публікації.

Алексі народився 1 серпня 1975 року в передмісті Лондона, Вімблдоні. У віці семи років хлопчик разом із матір’ю, перуанкою за національністю, переїздить до Ботсвани, де жінка одружується вдруге. В одинадцять років Алексі отримує від вітчима свою першу фотокамеру, що й визначило захоплення всього його життя.

Справжній інтерес до фотографії прокидається під час подорожі Любомирського по Перу, в яке він відправляється ще під час навчання в коледжі. Особливо його захоплює репортажна зйомка, на якій він спочатку і робить акцент. Пізніше фотограф почав проявляти інтерес до портретної зйомки.

Як відомо, вищу освіту він здобував в Університеті Брайтона у Великобританії.

З 2006 року Любомирський починає співпрацювати з одним із найвідоміших глянцевих видань Harper's Bazaar, завдяки якому досягнув світової слави і визнання. 

З 2005 року Алексі постійно живе в Нью-Йорку та працює з такими зірками, як Ума Турман, Вікторія Бекхем, Скарлетт Йохансон, Рене Зеллвегер, Дженніфер Еністон, Гвінет Пелтроу, Емма Уотсон, Бейонсе, Ліндсі Лохан, Дженніфер Лопес, Ніколь Кідман, Брітні Спірс.

Сьогодні фото Любомирського активно публікують такі видання, як Harpers Bazaar US, Harpers Bazaar UK, German Vogue, Russian Vogue, Spanish Vogue, GQ USA, Chinese Vogue, Vogue Nippon, China Mens Vogue і Wonderland.

Шляхетський рід Любомирських на Волині з’являється на початку ХVIII століття. 

Фото: hroniky.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-