Президенту УКУ присвоїли почесне звання Сіракузького університету

Президенту УКУ присвоїли почесне звання Сіракузького університету

Фото
Укрінформ
Сіракузький університет Нью-Йорка вручив почесне звання "Doctor of Humane Letters, Honoris Causa" президентові Українського католицького університету (УКУ) та єпархові Паризької єпархії Володимира Великого УГКЦ, владиці Борисові Ґудзяку.

Як повідомляє прес-служба УКУ, владика отримав нагороду від ректора цього університету Kent Syverud під час випускних урочистостей.

"У неділю, 13 травня, Сіракузький університет (Нью-Йорк, США) вручив почесне звання "Doctor of Humane Letters, Honoris Causa” владиці Борисові Ґудзяку, президентові Українського католицького університету та єпархові Паризької єпархії Володимира Великого УГКЦ, за його "візію свободи та любов до людей", відважне лідерство у боротьбі з тиранією та підтримку своїх студентів під час Революції Гідності 2013-2014 років", - сказано у повідомленні. 

Під час вручення було відзначено, що владика Борис Ґудзяк невтомно працював, щоб відновити знищений радянською владою Український католицький університет, і на посаді президента УКУ допоміг створити сучасну, інноваційну інституцію, яка має міжнародне визнання та відома своєю соціальною відповідальністю.

"Ми радіємо, що можемо вшанувати Вас за Ваші неймовірні відвагу та лідерські якості, за відновлення університету і спільноти віри та побудову морального центру для країни і праці заради миру, примирення та зцілення", – підкреслили в університеті.

Зазначається, що Сіракузький університет є першою alma mater для владики Бориса, який закінчив його зі ступенем бакалавра 1980 року.

Нагадаємо, УКУ очолив рейтинг вишів з найкращими абітурієнтами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-