Українська діаспора закликає бойкотувати ЧС-2018 у Росії

Українська діаспора закликає бойкотувати ЧС-2018 у Росії

Укрінформ
Офіційним представникам іноземних держав та міжнародних організацій варто утриматися від відвідання матчів Чемпіонату світу з футболу, що відбудеться цього року у Росії.

Із таким закликом виступив президент Світового конгресу українців Євген Чолій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Світовий конгрес українців закликає високопосадовців урядів держав світу та міжнародних організацій наслідувати приклад Великої Британії і Польщі та утриматися від присутності на 21-му Чемпіонаті світу з футболу в Російській Федерації, країні, яка продовжує вести гібридну агресію", - скаав Чолій.

Він додав, що СКУ високо оцінює солідарність міжнародного співтовариства у відповідь на застосування нервово-паралітичної речовини для отруєння у Великобританії колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля.

Читайте також: Австралія також може бойкотувати ЧС-2018 у Росії

"РФ продовжує грубо порушувати суверенітет незалежних держав і не дотримуватися верховенства права, залишаючись державою-агресором, яка незаконно окупувала Крим та невпинно веде воєнні дії у східній Україні", - наголосив Чолій.

Нагадаємо, Чемпіонат світу з футболу проходитиме цього року у кількох містах Російської Федерації з 14 червня по 15 липня. Про свій бойкот усіх заходів Чемпіонату уже оголосив офіційний Лондон та Варшава.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-