Українська громада США передала 320 кг медикаментів вінницькому госпіталю

Українська громада США передала 320 кг медикаментів вінницькому госпіталю

Фото
Укрінформ
Мешканці американського міста Бірмінгем (штат Алабама) передали гуманітарний вантаж із медичних засобів загальною вагою 320 кг для військового госпіталю у Вінниці. 

Про це повідомляється на офіційному сайті Вінницької міської ради.

"Днями до Вінниці прибув черговий гуманітарний вантаж від американського міста-побратима Бірмінгем. Це – 14 коробок медичних засобів для вінницьких військових. У вантажі – набори для очистки ран, катетери, шприци, хірургічні рукавички, маски, ноші тощо", - сказано у повідомленні. 

Ці ліки та медичне обладнання передадуть Вінницькому військово-медичному клінічному центру Центрального регіону та в зону АТО для потреб українських військових.

"Для наших військових з Бірмінгему передали різні катетери: внутрішньоартеріальний, центральний венозний, для діалізу, шприци з фізрозчинами, рукава для вимірювання тиску. А також – хірургічні маски, рукавички, набори для гемодіалізу, пункції, очистки рани, ендоскопії, крапельниці та багато іншого", - додали в міськраді.

Крім цього, частину речей з гуманітарного вантажу повезуть в один із дитячих будинків на Донбас, наприклад, підігрівачі молока, дитяче харчування, педіатричні засоби тощо.

До формування допомоги долучились різні медичні та навчальні заклади Бірмінгема, зокрема волонтери, українська діаспора, яка живе у цьому місті, небайдужі жителі, а також – Медичний університет Алабами в Бірмінгемі.

Нагадаємо, наприкінці жовтня мешканці Бірмінгему передали Вінниці 225 кг медикаментів. 

Фото: прес-служба Вінницької міськради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-