Порошенко закликав українців усього світу підтримати національну збірну на «Іграх нескорених»

Порошенко закликав українців усього світу підтримати національну збірну на «Іграх нескорених»

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко закликав українців усього світу підтримувати представників національної збірної команди України, яка візьме участь у міжнародних змаганнях «Ігри нескорених» у Торонто.

Про це повідомляється на сайті Глави держави. 

«Я просив би всіх українців, не лише в Україні, а й по всьому світу, підтримати наших героїв. Ми вболіватимемо, а вони будуть боротися за чемпіонство на «Іграх нескорених», - сказав він.

Україна вперше отримала право взяти участь в «Іграх нескорених» у 2017 році в Торонто, як справжній союзник НАТО в миротворчих операціях по всьому світу.

«Я не маю жодного сумніву, що ми гарно виступимо. Я не маю жодного сумніву, що Україна у весь голос заявить про себе. І я не виключаю, що колись, в одну із майбутніх «Invictus games», ми зробимо все, щоб вони пройшли в Києві і щоб у Києві, на українській землі, ми захищали честь України», - додав Глава держави.

Президент повідомив, що вже обговорював з профільним міністром питання можливості проведення таких змагань в нашій державі. За його словами, якщо українська команда гарно виступить, Міністерство молоді та спорту має  підготувати відповідні умови для участі Києва у визначенні наступної черговості приймаючої сторони «Ігор нескорених». 

«Впевнений, що це дозволить не тільки привернути увагу всього світу до того, яка чудова Україна і, в першу чергу, які чудові наші бійці. Це ви зупинили російського агресора, і ви зараз кинули виклик важким пораненням», - наголосив Петро Порошенко.

Глава держави назвав українську команду, яка вже цього тижня вирушає до Торонто для участі в «Іграх нескорених» «елітою України та найкращою гвардією, яка з честю представлятиме нашу країну на міжнародних змаганнях».

Президент Порошенко також повідомив, що збирається підтримати українську команду в Торонто, оскільки планує відвідати з візитом Канаду після участі в Генасамблеї Об’єднаних Націй та участі у засіданні Ради Безпеки ООН, де порушуватиме питання миротворців на Донбасі. В США Президент також планує провести зустрічі  з керівництвом США, в тому числі і з Міністром оборони цієї країни.

Нагадаємо, турнір пройде з 24 по 30 вересня, участь в ньому візьмуть понад 550 поранених бійців з 17 країн, що змагатимуться у 12 адаптивних спортивних дисциплінах.

Фото з сайту Президента України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-